Marjan Schaapman Communicatie

“Niemand is ooit arm geworden door te geven.”

~ Anne Frank ~

Het is voor mij belangrijk om de maatschappij ook iets terug te geven. Dat doe ik door sinds 2012 mijn expertise als communicatiespecialist in te zetten voor de Van Doorn Stichting. Sinds 1 juli 2017 ben ik tevens bestuurslid (secretaris).
Het doel van deze kleine vrijwilligersorganisatie is om de zelfredzaamheid van kwetsbare en kansarme jongeren in ontwikkelingslanden te verbeteren door het toegankelijk maken van onderwijs. Daarmee vergroten we de kans op een toekomst zonder armoede.

Kijk voor meer informatie op www.vandoornstichting.nl

Een vereniging draait om 'samen zijn en samen doen' en al helemaal een vereniging waar het draait om een teamsport. MHC Leusden is de vereniging waar mijn kinderen al sinds hun jongste jeugd hockeyen.

Voor een vereniging zijn vrijwilligers onontbeerlijk en het is met veel plezier dat ik mijn steentje op die manier aan de club bijdraag. Jarenlang als teammanager en lijncoördinator. Sinds oktober 2017 ook door mijn expertise als communicatiespecialist in te zetten en sinds 6 juni 2017 tevens in de rol van bestuurslid (secretaris).