Marjan Schaapman Communicatie

Wat kan ik voor u betekenen?

communicatie- en organisatieadvies | regie en projectleiding | redactie
Marjan - de sensemaker en adviseur - luistert, onderzoekt en analyseert, vraagt zich af of uw organisatie daar iets mee moet en zo ja, wat en hoe.

Ik geef communicatie- en organisatieadvies op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik baseer mij op zorgvuldig onderzoek en werk nauw samen met betrokken professionals en stakeholders. Ik kijk zorgvuldig naar wat haalbaar en realistisch is en naar wat bij hen en uw organisatie – in termen van cultuur, structuur en werkwijze – past.

Leer meer >> communicatie- en organisatieadvies

Marjan - de regisseur en projectleider - coördineert, faciliteert, bewaakt, enthousiasmeert en houdt de vaart erin bij veranderprojecten.

Van het doorvoeren van organisatorische wijzingen tot de implementatie van websites, intranetten, systemen, een huisstijl, werkwijzen en applicaties; de regie, coördinatie en eventuele aansturing is bij mij in goede handen. Ik zorg ervoor dat het project op koers blijft; samen doelgericht naar die stip op de horizon! Ik ben een spin in het web, vervul een signaalfunctie en vorm een verbindende factor tussen management, medewerkers, professionals, leveranciers en eindgebruikers.

Leer meer >> regie en projectleiding

Marjan - de redacteur - schrijft begrijpelijk en toegankelijk en helpt u uw (complexe) boodschap te verwoorden.

Ik verzorg de redactie van informatieve, inspirerende of instruerende teksten, berichten en artikelen en kan fungeren als ghost writer. Ik schrijf zowel voor online als offline toepassing, van content voor websites, intranet en social media. artikelen voor nieuwsbrieven, personeelsbladen en relatiemagazines tot beleids- en processtukken, procedures, instructies, rapportages, etc.

Leer meer >> redactie