Marjan Schaapman Communicatie

Een uitgebreid netwerk, want...

alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen!
Logeion

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en een inspirerend platform voor de ruim 4.000 leden. Onmisbaar voor de positionering van het vak en de ontwikkeling van de beroepsgroep. Ik maak met regelmaat gebruik van het brede aanbod aan workshops en masterclasses om bij te blijven en vakgenoten te ontmoeten.

De Utrechtse Communicatiekring (UCK) is het grootste en meest actieve regionale communicatienetwerk van Nederland. De UCK verbindt betrokken communicatieprofessionals uit de provincie Utrecht d.m.v. regelmatige, interactieve bijeenkomsten. Daar ontmoeten ca ruim 400 leden elkaar, delen zij actuele kennis en ervaring en doen zij inspiratie op.

Utrechtse Communicatiekring
Happy Planet Professionals

Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals. Wij willen onze positieve impact op de maatschappij maximaliseren en onze negatieve impact minimaliseren. Hierbij richten wij ons op integriteit en transparantie, mensen- en dierenwelzijn en klimaat, natuur en milieu.